sreda, 8. januar 2014

Aleš Bebler - Karl Habsburg


6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kako je Slovenija pomembna imamo celo novinarko plave krvi, no, malo se je že ratredčila. Buchela, kaj za vraga uprizarjajo ti pankrti med seboj in se karajo eden drugega in vodijo na zaslišanja. Morda so jim Glavaši ukazali da počistijo premalo vdane in preveč pohlepne.

Osti jarej.

Buchela pravi ...

Občutek imam, da bodo tretjino svojih vrgli levom, da bi ohranili in utrdili oblast ostalih dveh tretjin. To ne delajo prvič v dvatisoč letih odkar smo okuženi s tem virusom.

Ta poteza je dobra, saj se njihov podivjani organizem razbohoti in razraste ter začne dušiti samega sebe. Še sadno drevje potrebuje zimsko rez, pa bi je ne potrebovala tale vatikanska mafija.

Seveda se bomo razveselili vsake padle glave, a zmage in svobode nam njihovi medsebojni boji in obračuni ne bodo prinesli.

O modri krvi pa se ne strinjava. Vatikanski podaniki z dunajskega dvora so imeli namesto krvi rumeni in beli gnoj. Takšnih prednikov se kreposten in pošten človek lahko samo sramuje. A ne pozabite, da so vsi s hudičevih podobic nastali z "brezmadežnim spočetjem", torej s kurbarijo. V trebuhih kurb pa ne morejo zrasti krepostni in pošteni ljudje, saj, kot rečejo, pijejo zlo in pokvarjenost že z materinim mlekom.

Prej ali slej se jim bomo morali upreti mi, svobodnjaki, ki zdaj uročeni služimo za sužnje.

Buchela pravi ...

Mimogrede naj vas opozorim, da sta Bebler in Bučar polbrata, kar bo zelo poenostavilo preiskave dedne snovi (ko bo za to prišel čas ...).

Anonimni pravi ...

polbrata z različnima očetoma? je potem mati ista? bučela? :D

Buchela pravi ...

Ne, ni ista njuna mama, ampak njun oče. Na Bučarjevi hudičevi podobici je njegov polbrat Otto, s katerim sta si izjemno podobna. Pod sliko je napis, ki vas tolaži, da čebele ne trdimo, da je Otto pri 10 letih zaplodil Bučarja, ampak smo namesto očeta Karla (ki je manj znan) dali zraven polbrata. Podobno smo storile čebele pri Hermannu Göringu, dvojčku našega Tita.

Anonimni pravi ...

aha hvala :)

oj