četrtek, 20. november 2014

Ante Pavelić - Benito Mussolini, Анте Павелич - Бенито Муссолини, Анте Павелић - Бенито Мусолини


4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Halo, samo pri šestih letih pa ni mogel zaploditi tega Anteja

Buchela pravi ...

Dobro jutro!

Preden navsezgodaj napišete pripombo, najprej popijte jutranjo kavo. Na tem blogu je nekaj hudičevih podobic, na katerih niso očetje in otroci, ampak polbratje in polsestre.
Razlog je ta, da oče še ni razkrinkan, slika pa je preveč pomembna, da bi z objavo odlašal.

Takšni primeri so Tito - Goering (pri njiju je oče celo znan, a je njuna podobnost vseeno zelo pomembna), Bebler - Karl Habsburg, Aleksander Karadžordževič - Karl Habsburg, Bučar - Otto Habsburg in najbrž še kak, ki se ga zdaj ne spomnim.

Dolgo je obstajala tudi slika Alenke Bratušek z njenim polbratom Gregorjem Golobičem, saj je tudi njuna podobnost osupljiva. Zdaj sem jo umaknil, ker imata vsak svojo hudičevo podobico.

Benito in Ante sta torej polbrata, za očeta pa zaenkrat še ne vem, je pa najbrž kak papež.

Res pa je tudi, da so rimski mladiči zgodaj pripuščeni v obred brezmadežnega spočetja. Rupel je imel Kopača pri 14 letih in Kučan Guliča tudi. Najbrž so na blogu še drugi takšni primeri, na osnovi katerih sklepam, da je pri tej starosti obred inicijacije.

Anonimni pravi ...

Kakšna zloba samo veje iz teh dveh pokvek. Ali ni to fascinantno, kako se vse na obrazu odraža?

Zanimivo je tudi, da jih je veliko lažje (vsaj zame osebno) prepoznati, ko so starejši.

Anonimni pravi ...

Dan po smrti odvetnika Starmana sem srečal znanca, ki je pred leti kot mladenič delal za gradbince pri njemu. Začuda je dobil ekskluziven in od patriarha voden ogled hiše. Pravi, da je v kleti oz. podzemlju bil ogromen bazen in vse okoli njega kipi in rimska tematika. Buchela ima prav. Povsod so.

Jasno je, da je Hrvaška "država" Vatikanska tvorba in kaj je njen namen. Ne čudi me glede na vlogo, da bi Ante bil plod papeža. Gotovo sta z Ducejem bolj ali manj krvno povezana.