torek, 4. november 2014

Petro Porošenko - Nikita Hruščov, Petro Poroshenko - Nikita Khrushchev, Пётр Алексеевич Порошенко - Никита Сергеевич Хрущёв, Петро Олексійович Порошенко - Микита Сергійович Хрущов, Petro Poroschenko - Nikita Sergejewitsch Chruschtschow


16 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Glejte do konca.

https://www.youtube.com/watch?v=eCX731uYUVU#t=997

Anonimni pravi ...

tale dva mi zaradi zeloo izbočene čeljusti izgledata nekam slumljiv. je mogoče da sta od kakšnega izmed tukaj razstavljenih?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4503858429023&set=a.1508215699827.2072421.1067344944&type=1&theater

https://www.facebook.com/DivasDanceteamSlovenia/photos/t.1132309359/782342258457629/?type=3&theater

božidar lukić in pati živec

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=IBl7cU_6a-g#t=91

http://www.neonnettle.com/interviews/50-labour-councillor-simon-parkes-on-being-brought-up-by-aliens-

Buchela pravi ...

Najprej odgovor na prvo pripombo:

Smilja Abramov je več kot očitno pankrt od Moša Pijadeja, zato je njeno predavanje prevara. Nenehno se baha, kje vse je lahko bila zraven in kako je bila zaprepaščena. V pripovedi ne razkrije ničesar, razen da je sama del rimske oblasti.

Odgovor na drugo pripombo:

Osebi sta popolnoma neznani in motiv, da ste me to vprašali je očitno vaš oseben. Tu ni prostor za take pogovore. Tu se ukvarjamo z občim.

Odgovor na tretjo pripombo:

Kdor imenuje rimsko oblast "vesoljci" jim dela veliko uslugo, saj ti brezmadežno spočeti pankrti na čebeljem blogu nimajo nikakršne posebnosti v snovi, v mesu, oziroma v telesu. Niso ne "reptili" (plazilci), ne vesoljci. S tako oznako skušajo le povedati, da so oni "nekaj več" od nas, ki nismo brezmadežno spočeti. Gre za prispodobo in kdor jo razume dobesedno, jo razume narobe!
Gre za podoben primer, kot pri jezuitih, kjer ni razlike v mesu, ampak v opranih možganih in programiranem umu. To pa seveda rimski pankrti imajo. Rimski pankrti se od nas in od navadnih pankrtov razlikujejo v vzgoji, ne v mesu. Da bi se rešili te zalege, nam jih ni treba pobiti, ampak jim je treba samo pošteno izbrisati spomin.

Anonimni pravi ...

Tudi meni se je zdelo skrajno čudno da so spustili navadnega plazilca v center trikotnega očesa na govorne seanse. Vendar pa mislim da je za njih nekaj sporočila Rusom. Mi vas bomo, dokler ne boste klonili. K sreči je bratko potegnil s tehnologijami.Čeprav bi nas poslali v Galicijo bi Bratko vedel kam vreči sekiro. Hvala na odprti razlagi Buchela.
OJ

Anonimni pravi ...

Buchela. Preteklega dne se mi ob nje gledanju utrnila misel. Je Jasna Kuljaj mogoče seme katerega od tukajšnjih merjascev? Vleče mi na Peka Dapčevića. Pridno je vzela Srba med noge pa čeprav je ne dolgo nazaj jodlala po televiziji ob frajtonarci he he.

Anonimni pravi ...

živijo, zanima me, čigav je iztok mlakar?

osti jarej

Anonimni pravi ...

Ga. Avramov Pijade je poleg tega da je z zažigom dela njene knjižnice postala progonjena je sigurno pobasala še mastno zavarovalnino. Dve muhi na mah.
OJ

Buchela pravi ...

Jasne Kuljaj še ne razberem. Imam sicer kupček z obrazi polsestra, kamor sodi tudi Kuljajkla, a povezave s skupnim očetom še ne vidim.
Iztok Mlakar pa je pankrt od Dobrice Ćosića (vnuk od srbskega kralja Aleksandra). Lahko mu izrečete sožalje, ker se mu je oče stegnil letos maja.

Buchela pravi ...

Rimski okupator uprizarja gledališke predstave, ki imajo nalogo, da umeščajo osebo v nek politični položaj in osebo včasih tudi trpinčijo, da bi ji utrdili lažno podobo, ki jo imamo mi o njej.
"Preganjanje" je osrednja zvijača, s katero nam skuša rimsko podzemlje podtakniti "naše zaveznike".
Celotna opereta JBTZ je bila namenjena temu in zdajšnja ponovitev "Roška 2" pred sodiščem je enaka zvijača.
Pomen trpinčenja znotraj rimske okupacijske oblasti mi sicer še ni povsem jasen, saj je umore Borisa Kraigherja, Slobodana Penezića in tudi J.F.Kennedyja težko razumeti v luči krepitve njihove simbolne vloge. A verjetno gre prav za to, da so bili žrtvovani (njihovemu maliku hudiču) in s tem deležni neizmerne časti. Podobno se je zgodilo najbrž makedonskemu popevkarju Tošetu, ki je sklenil kupčijo s hudičem in bil nagrajen, da sme k njemu na obisk.
Meni je med Srbkinjami bližje gospa Alečković, čeprav je tudi ona skoraj zagotovo rimska.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, to o umorih je čisto logično. Ljudje smo le ljudje in nekemu se utrga ko spozna da bo trpel in se poikuša izlajat, kot Slivnik. Oni pa dobijo mučenika, hkrati pa se ga znebijo, ker ni popolnoma obvladljiv. No, upam da je tako.
osti jarej

Anonimus pravi ...

Pred zelo dolgo tega sem bil v Nazarjah. Fanika me je med razgovorom pobarala: Ali res ne veš, da je Rafko Irgolič sin Vekoslava Grmiča, naslovnega škofa Uchittanskega?.

Buchela, do sedaj nisem zasledil, da bi obravnaval enega ali drugega. Bo kaj kruha iz te moke?

Buchela pravi ...

Reči Faniki, da nimam več časa za popevkarje. Pa Grmič ni bil oče od Rafkota , ampak od Georgea Busha, kot ti že priimek pove. Zato je tudi pel o črnem vrancu v kavbojskem klobuku.

Buchela pravi ...

Rafko je pankrt od Koste Nađa. Grmič pa od Antona Korošca. Kdo pa so Grmičevi pankrti, pa pojdi še enkrat vprašat Faniko. Reci ji, da jo pustim lepo pozdravit. Grmiču pripisujejo tudi Alfija Nipiča, pa so tudi pri njem v zmoti.

Anonimni pravi ...

Na sliki kjer sta Mussolini in Pavelić, je v zgornji vrsti druga slika z leve (Pavelić) popolna kopija od Sanaderja. Je bil slednji njegov? Ali sem ga kje spregledal in si to že objavil?
Čestitke in hvala za razsvetljevanje Šentflorjanske greznice.

Buchela pravi ...

Vedno najprej poglejte v iskalnik na mojem blogu.
To je tisto majhno belo polje na vrhu levo, ki ga skriva vprašanje, če se strinjate s piškotki. Sicer pa sem Sanaderju našel očeta že septembra lani.
http://buchela.blogspot.com/2013/09/ivo-sanader-ante-pavelic.html