sreda, 26. november 2014

Joachim Gauck - Rudolf Hess


20 komentarjev:

Anonimni pravi ...

http://www.publishwall.si/stoychi./post/112881/oblastne-oligarhne-lutke-samo-se-orodje-za-depopulacijo

Anonimni pravi ...

glejte video

http://www.dnevno.hr/magazin/zanimljivosti/138638-ovo-je-govor-zbog-kojeg-je-ubijen-john-f-keneddy-pogledajte-kako-je-razotkrio-tajna-drustva-i-njihovu-vladavinu-video.html

Buchela pravi ...

S Stoyanovim člankom se popolnoma strinjam. V Sloveniji je Vatikan uspešno izvedel boljševistično revolucijo in je s srhljivim nasiljem upeljal vojaško hunto. Hunta je trajala dovolj dolgo, da so poklali in pregnali vse, ki so se jim upirali. Vojaška hunta je formalno sicer prenehala obstajati, a njeno omrežje je ostalo popolnoma nedotaknjeno. Tudi če bo v naslednjih letih nekaj izpostavljenih starcev šlo v ječo, se ne bo spremenilo nič.
Sprememba bo možna šele takrat, ko bo dovolj ljudi spregledalo, kakšno predstavo uprizarja rimski okupator. Šele takrat, ko bomo dojeli, da sta Cerkev in Janša samo navidezna sovražnika boljševikov, v resnici pa sta del iste rimske oblasti, se bo možno upreti.

Keneddyjev govor pa že dolgo poznam in me je takoj prevzel. V slovenščino je del govora podnaslovljen tule:
https://www.youtube.com/watch?v=mecD_K7-8jw

V zadnjem času ne verjamem več v iskrenost Keneddyjevih besed. Zdi se mi, da so usode Lincolna, Franca Ferdinanda, J.F.K. popolnoma v skladu z rimskimi načrti.

Resnične upornike prepoznate po tem, da jih rimska oblast ne dovoli javnega nastopa. Knjige in zdaj splet so po mojem mnenju edini viri resnične uporniške misli.

Anonimni pravi ...

in vendar se vprašam, kakšno vlogo pa imajo pri vsem tem židi, če so njihove banke najbogatejše na svetu in pravzaprav od židovskih gospodarjev vse poteka? kakšna je povezava med vatikanom in izraelom? večkrat se mi zdi, da je vseeno žid nad kristjanom, ker se nenazadnje kristjane na veliko preganja po svetu, žide pa samo navidezno

Anonimni pravi ...

Nemčiji definitivno vladajo isti interesi kot so ji v rajhu. Le da so te še izvozili v imperialistične dežele. Le poglejmo njihova dejanja v Ukarjini. 100% podpora neonazijem, samo, da so v poročilih to nekako pozabili omeniti.

Slika pove 100 besed. Toliko o tem Lutaranu in borcu proti komunizmu haha.

Buchela pravi ...

Židje so vatikanski bankirji. To pa ni edini umazan posel, ki ga opravljajo. Vestno tudi skrbijo za najdragocenejše pankrte, ki jim jih v rejo prepusti rimska oblast. Tito, Moša , Goering, Bebler in še kup drugih, so bili tako ali drugače dani v rejo v Židovske družine.
Tretja zelo pomembna naloga pa je vzpodbujanje sovražnika. Ne vem, kakšno vlogo so Židje odigrali v dogovorih s Huni in Turki, a boljševizem je bil rojen z izdatno židovsko pomočjo. Ne le, da so ga z vatikanskim denarjem plačevali, tudi večina glavnih igralcev oktobrske revolucije so bili Židje.
http://en.metapedia.org/wiki/Jewish_Bolshevism

To seveda ne pomeni, da Židje vodijo rimski imperij, ampak da so "posebna enota", ljudje brez predsodkov, kreposti in vesti.

Anonimni pravi ...

posledično pa je london le vatikanska izpostava?

Buchela pravi ...

Londonski city je ena od treh točk, kjer ima Vatikan postavljene obeliske. To so tri središča, ki tudi nikomur ne plačujejo davkov in imajo poseben položaj, ki je izvzet iz ameriške in angleške zakonodaje.

Washington, London, Rim.

Anonimni pravi ...

V bistvu so to samostojne države\tvorbe ločene od vsega(dobesedno vsega).

Kaj pa je London bil preden so Rimljani tja prišli? Še dandanes so zelo ponosni na ostanke rimskih zidov...

Buchela pravi ...

Z rimskimi zidovi nas posiljuje današnja rimska oblast. V Ljubljani je najhujše posiljevanje z rimsko "dediščino", odkar je župan rimski izvoljenec Zorangutan. Letos poleti so prirejali maškarade za tujce, ki so se preoblekli v rimske noše ali uniforme in se taki sprehajali med nami. Grdo rimsko izzivanje!
Mnogi med nami zmotno mislijo, da je krščanstvo (Rim) prineslo omiko. V resnici pa je krščanstvo satanistični kult smrti in klanja, mučenja ter križanja. Razliko med predrimskimi (slo)venet(s)i in "rimljani" je lepo orisal film "Black death".
https://www.youtube.com/watch?v=qF1Q5sYQhiU
Ste že videli spletno stran http://www.globalwends.com/ ? Na njej je napisanih veliko novih spoznanj o naši zgodovini in jeziku.

Anonimni pravi ...

Hja. Sta si res podobna tale ratzi in gobi. Pišem jih z malo ker je po_d'gana v primerjavi z njimi Po_d_g:a,na. Na diskoveriju na youtube (yewtube) mi je pri oddaji barbarians: huns prišlo na uho to:
Gotski zgodovinar Jornand piše, da so Huni potomci zlih duhov ki so prišli (se rodili, nastali v) iz nekega jezera v centralni Aziji... Bili so dejansko absolutno zlobni pred ničemer se niso ustavljali. Čebela, ali je možno da so rimski svečeniki priklicali zle duhove in/ali? demone, ti pa so nato obsedli azijate (poševnooke), da so kot pr_f_uknjeni divjali, pobijali, posiljevali in klali vsepovprek - seveda po navodilih svojih gospodarjev - rimljanov. Pravzaprav mi je od zmeraj nekaj zelo čudno: v šoli (razen redkih predmetov) oz. pralnici možganov so nas učili pri zgodovini, da se je Atila pri svoje, osvajalskem pohodu ustavil v Rimu, tam ga je pap papež s svojo karizmo prepričal, da se je umaknil iz Evrope. Ja itak, mogočen Sloenski staroselski narod je poklal sedaj pa ga je neki degenerirani p*d*f*lček prepričal, da se umakne. Ah bejž no!! Ta trditev se mi je vedno zdela čudna. Se opravičujem, ker sem malo zašel, zapolnil prostor na netu ampak enostavno sem moral dati ven iz sebe. Naj me prosim kdo popravi, če se motim. Pa lep pozdrav vsem Slovencem. OJ!

Buchela pravi ...

Ko je Atila poklal, kar je bilo s papežem dogovorjeno, je prišel v Rim po plačilo. Potem pa se je vrnil s cekini domov.

Anonimni pravi ...

Kam pa se je vrnil atila? Ali je bil čisti azijat ali je bil mešanec pol azijat pol Slovenec (belec)?

Anonimni pravi ...

obstaja black death v angleščini ali španščini? namreč na buchelovi povezavi se govori po nemško, česar pa ne razumem. hvala =)

Buchela pravi ...

Po film s slovenskimi podnapisi lahko greš v knjižnico ali videoteko. Celotni filmi v angleščini so na Youtubeu redkost.

Buchela pravi ...

Tule je celoten film v angleščini:
http://putlocker.is/watch-black-death-online-free-putlocker.html

Anonimni pravi ...

hvala še enkrat ;)

oj

Anonimni pravi ...

Precej internetnih strani zanika holokvaust med drugo s.v.v, nekaj od teh pa poveličujejo dolfeta:
democratic-republicans.us_sam prav da je reinkarnacija od dolfeta itd...kaj je nemen vsega tega???


tale se mi zdi male bol objektiven:
http://thetruthseeker.co.uk/
se mi vsaj zdi. kaj pa vem.

kaj pa misliš ti?

Osti jarej vsem.

Anonimni pravi ...

Na tej spletni strani (http://thetruthseeker.co.uk/) se najde veliko člankov.
Katerega točno ste imeli v mislih?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Buchela pravi ...

Pravzaprav se ne spomnim več , o čem je takrat leta 2014 tekla beseda. A poskusite z besedo "holocaust" in jo vtipkajte v iskalnik na spletni strani "Thetruthseeker" (= iskalec resnice). Najbrž vas zanimajo članki o netočnih podatkih žrtev koncentracijskih taborišč?

Meni je dalo pri iskanju z besedo "holocaust" naslednje članke:
http://www.thetruthseeker.co.uk/?s=holocaust&submit=Search
(iskalnik je na zgornjem desnem robu in je včasih skrit pod obvestilo o piškotkih)