nedelja, 28. december 2014

Ciril Kotnik - Giuseppe Sarto, papež Pij 10.


10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Predvidevam, da je pomagal le bogatim Židom in "Slovencem", ki so bili druga kasta od tistih, ki so v pečeh končali. V Trstu so villo Aro zasegli bogatemu Židu. A bila mu je poplačana z obrestmi! Vilo je zasedel nato Odilo Globočnik, od tedaj pa si jo lastijo jezuiti.

Vsekakor je Kotnikova življenjska zgodba (od farjev pregledana) zanimiva in polna nasprotij. Zanimivo je tudi kako je čez te ljudi navlečena tančica skrivnostnosti čeprav je njihova vloga v razvoju prejšnjega stoletja za naš narod ključna!

Glede na povezanost Himmlerja z Jezuiti in visoko mesto, ki ga je Globočnik v tej organizaciji in v klanju "nezaželenih" zavzemal je moral tudi on biti seme "z vrha". VSekakor je dal jasno vedeti, da z Slovenijo nima nič, saj je njegov prezir do nas bil strašen.

Zanimivo uradna verzija govori, da je požrl cianidno tabletko, ko ga je angleški agent našel v Avstriji. A Američani poročajo, da so ga videli v Argentini leta po vojni...


Anonimni pravi ...

Zanimivo. Za Globočnika sem slišal, da je med 2 sv.v., ko je bil odgovoren za Jadransko primorski del rajha: najprej je izgnal vse žide iz Tržaškega in Furlanije, nato je izdal odlok v katerem je zahteval, da se iz Furlanije in Tržaškega izselijo vsi italijani! Vsi! Drugače jih bodo z orožjem! Dal je tudi razstreliti italijanski spomenik v stari Gorici, ki so ga po 1 sv.v. postavili tja italijani. To je bil ogromen spomenik in ga do danes niso obnovili. Pa še to: v pismih firerju in himlerju se je podpisal Globočnik s č-jem in ne po nemško Globotschnigg. Obstajajo pisma in dokazi o teh trditvah. Pa še to z domačini je govoril po slovensko, kot otrok je obiskoval slovenko osnovno šolo v Trstu, kjer je dodobra spoznal židovsko gonjo nsproti nam Slovencem. BTW: za požig narodnega doma v Trstu so krivi židje in ne italijani. italijani so sokrivi!

Buchela pravi ...

Globočnika slabo poznam in sem šele začel brskati o njem po spletu. Najbrž bo treba prebrati tudi kako knjigo o njem. Kar se tiče preganjanja Židov je bila to nacistom (Nemcem) dodeljena naloga. To nalogo so dobili od Vatikana, ki je s to zvijačo Židom odprl VSA vrata na tem svetu. Namen posvečuje sredstva, saj veste. Do te vatikanske zvijače, so bila Židom marsikatera vrata še vedno zaprta. In Židje so najbolj neusmiljena rimska specialna enota, namenjeni največjim svinjarijam (boljševistična revolucija) in vzgoji najobetavnejših pankrtov (Hitler, Stalin, Tito, Goering, Pijade, ....).

Preganjanje Italijanov (kar načeloma nekoliko preseneča...) pa je lahko samo del premikanja meje med italijanskim in nemškim zasedenim slovenskim ozemljem. Ta meja se je precej premikala. V času zadnjih dveh stoletij po rimski "francoski revoluciji", je ta meja skakala za stotine kilometrov sem ter tja. Od konca 1, svetovne vojne, ko je nemška stran osvojila in po razpadu Avstroogrske izgubila ogromno slovenskega ozemlja, je minilo nenazadnje samo dvajset let. Koliko svojih pa so Italijani kolonizirali na slovensko ozemlje, ki so ga dobili za nagrado po prvi vojni? Težko verjamem, da bi Globočnik čistil primorsko za Slovence, on jo je morda želel očistiti za Nemce.

Tudi izgon Židov iz Slovenskih dežel okrog leta 1500 je bil povezan s spoznanjem lokalnega slovenskega plemstva, da so prav Židje načrtovali in usmerjali "turške vpade", ki jih je plačeval in vzpodbujal Vatikan.

Anonimni pravi ...

"Tudi izgon Židov iz Slovenskih dežel okrog leta 1500 je bil povezan s spoznanjem lokalnega slovenskega plemstva, da so prav Židje načrtovali in usmerjali "turške vpade", ki jih je plačeval in vzpodbujal Vatikan. "

Aha! tega pa nisem vedel. Sem prebral Slovenski fantje v Bosni in Hercegovini 1866: lastniki kafan so bili španjolci beri španski židje. Sredi turškega imperija. Kako to?!

Glede Globočnika pa moram osebno preveriti tiste dokumente, ako mi nekako uspe priti do njih. Ni kar tako. Globočnik je u glavnem preziral žide in italijane. Mislim, da je igral dvojno igro. Ne vem točno.

Anonimni pravi ...

Himler ga je klical Globus. Težko verjamem, da bi igral dvojno vlogo. Nenazadnje je bil "dekan" Rižarne, kjer je pomrlo veliko Slovencev. V rižarni so naši fantje s krvjo na zid napisali naj jih maščujejo. Veliko prej bi se strinjal z Buchelo, ki pravi, da je to delal za Nemčijo.

Furlani imajo Avstrijo in Švabe še dandanes radi. Rajši kot preostanek Italije.

Židi so živeli po velikem delu današnjega Islama. Poglejte si samo Izmir. Onassis je grški žid iz Izmirja. ZELO verjetno pa je Žid bil tudi Mustafa Kemal Atatürk.


KO smo že tu. Resnica je, da so gonjo proti Slovencem v Trstu začeli Židi. To ve malo ljudi. Oni so tudi ustanovili znameniti fašistični časopis Il Popolo.

Buchela pravi ...

Nedvomno so Židje zakrivili kup strahotnih dejanj, vendar jih ne smete videti kot samostojno enoto. Židje so najbolj brezobzirni in surovi od vseh Vatikanskih enot. Vatikansko satanistično plemstvo jim je zaupalo svoje finance (Rothshildi in podobni) in boljševistično revolucijo. Sklepam pa lahko, da so bili najbrž tudi gonilo inkvizicije.

Glede Globočnika morate vedeti, da je bila njegova mama "madžarka" (kurba v Trstu), oče pa postaran oficir A&O konjenice. Obstaja samo 1 % možnosti, da človek z njegovo kariero ni bil pankrt. In to pankrt zelo pomembnega rimskega gnoja, saj so mu bile zaupane nadvse "svete" naloge.

In gonjo proti Slovencem je vodil in vodi Vatikan. Židje so samo njihovi najbolj podivjani in zvesti psi.

Anonimni pravi ...

Vsekakor gospod, strinjam se z vsem napisanim.


Govorim iz glave a, če se ne motim so Židom dovolili lastiti si zemljo šele v 11. stoletju? Pravtako jim ni bilo dovoljeno trgovati (razen z zdravili!).
Lahko so le posojali denar(predvidevam, da ni bil njihov saj kako pa so alhko sploh do njega prišli), ker so obresti v Evropi tako, kot v današnjem islamu veljale za greh.




Buchela pravi ...

Ne usmerjajte svoje jeze v vojake. Osredotočite se na vojskovodjo! Ta, katerega prestol je v Rimu, naj bo tarča vaših besnih misli in ostrih besed. Brez glave je telo mlahavo. Psi mrtvega gospodarja postanejo zbegani in plašni, čeprav so se prej za živega borili na smrt.

Dokler bo vaša jeza usmerjena v pse, ki popadljivo lajajo in režijo na nas, ne pa v gospodarja, ki jih hujska, nimamo upanja na zmago.

Anonimni pravi ...

Nisem antisemitist in nisem jezen na Žide. Hotel sem le povdariti, da so do takrat bili skorajda brez vsega. Medtem ko drugi svoja bogastva kupčkajo že tisočletja.

Lani se je pred našo cerkvijo pojavil "čuden" križ. Nekako me najbolj spominja na hipijski simbol brez kroga. kraka sta "polomljena" na 45 stopinj proti nebu.

Mislil sem si svoje a sem vseeno uprašal župnika kaj je to za ena reč. Odgovor se je glasil, da je to papežki križ, ki jim je bil podarjen. Neverjetno...pred očmi se jim posmehujejo in svojega satanizma niti malo ne skrivajo.



Anonimni pravi ...

Pozdravljen anonimni. Ta verska skupina Židje so odkar imamo neke zapiske vedno bili tam kjer se je kaj natakalo. Zato pa so jih razni vladarji od časa do časa razlastninili. Vedno so bili nekaj povezani, s kugo, sedaj čitamo v Bucheli s fašizmom v 2 vojni in še premnogo drugega. Dobri so res so dobri glede na številčnost. No, imajo se zahvaliti Vatikanu da jih tiho podpira.
OJ