sobota, 6. december 2014

Drago Kos - Sreten Žujović


24 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Najbolj podoben bandit od vseh Žujovičev. Glede posipanja z neko svinjarijo iz zraka pa je nedvumno in to že več kakor 10 let. Najbolj se to vidi na občutljivih rastlinah kot na primer je paradižnik.Seveda poleti, pozimi pa je treba samo preprosto analizo deževnice narediti, samo Kosovarji so preneumni da bi to naredili.
Osti jarej

Anonimni pravi ...

Res, da sta si podobna, ampak to so vse teorije zarote, ki z realnostjo nimajo nič. Vsi ti fantastični filmi, knjige sumljivih avtorjev znanstvene fantastike ala Edmond Paris, ki jih širijo srbski nacionalisti, razne zmešane teorije o Svetih spisih. To so vse paranoidne zarote in o verodostojnosti ni nobenega dokaza. Nov film o Hitlerju, potem o Rusiji, vse so to blodnje, ki so zrasle na zelniku srbskih nacionalistov. Fantje, treba bo pošteno delati, ni druge. Svet se je pač spridil. Pa brez zamere.

Anonimni pravi ...

Anonimni se strinjam s teboj treba bo delat da vrnemo tistih 60 miljard dolga. Ne dvomim v to da boš tudi ti garal, ker si pošten pa tudi znanje imaš. Je pa uspeh da si se ojunačil sploh pogledat na ta blog.
Pozdrav

Buchela pravi ...

Ja, anonimni (15:16), podobnost med osebami na teh 450 sestavljankah se vam zdi "naključna". Zdi se vam tudi, da gre za teorijo zarote, za naključno reinkarnacijo, ...

Vam se zdi, da imate prav?

Lepo. Nihče vam ne brani.

Anonimni pravi ...

Čisto mu je podoben. Samo zadnjič sem tudi srečal nekoga, ki je izrezan znan politik, pa ne morem trditi, da je v sorodu s to osebo. DNK preiskava bi znala povedati svoje, če ne so to le ugibanja. To bi bila potem 5000 letna vlada Sodome in Gomore. Znanstveniki tudi postavijo neko teorijo, potem pride drugi pa jo ovrže. Anonimni (15:16)

Anonimni pravi ...

Ja kaj če bi jih vsaj po spolih ločili in ustvarili še dodaten razred v vrezslojni hierarhiji,hehe... Ustvarite še razred rimske pujse in potem nežnejši spol primerjajte z pujsami močnejši spol pa z merjasci...
Če že morate na vsak način dokazovat da smo vsi samo božji otroci...

Da dol padeš...

Anonimni pravi ...

Moram pa še povedat, da dokler bodo prihajali samo iz hale B, bo še kar v redu, V BE je pa precej huje. Tam so tudi Iz hale BI in še kakšen dodatek se najde. Tudi seme kakšnih miši in bulmastifov... To je pa samo boljša izbira izmed (naj)slabših...

lep dan še naprej...

Buchela pravi ...

Človeku, ki vidi ta blog prvič, je vse skupaj res malo "čudno".

A upoštevajte prosim, da blog nastaja povsem brez denarne podpore. Je pa ta blog med prvimi v svetu, ki oznanjajo razkrinkanje 2000 letne(ne 5000!) rimske zarote.

Razkrinkanje temelji na spletnem pretoku podatkov, saj bi pred dvajsetimi leti naleteli na nepremostljive težave, če bi hoteli zbrati toliko podatkov (slik) in jih obdelati.

Kako temeljito se lahko obdela eno samo osebo, lahko vidite v dokumentarnem filmu o ameriškem predsedniku:
https://www.youtube.com/watch?v=tDQTi-U4sdg

A čebelji blog se ne ukvarja z eno osebo in njegovim dejanskim očetom, ampak razkrinkava celotno omrežje, ki temelji na skrivaj zaplojenih otrocih.

Osnovna navodila za takšno razmnoževanje so napisana v Bibliji. Tam je poveličevana zgodba o Mariji, ki je v kurbariji zanosila z "enim z vrha" (oblasti) ter je otroka podtaknila svojemu možu Jožefu, ter ga nalagala, da je njegov.

Vsa razkritja na 450 hudičevih podobicah z mojega bloga temeljijo na tem biblijskem navodilu.

Anonimni pravi ...

glede teorij zarote:

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=105151

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=71874

Anonimni pravi ...

Poglejte spoštovani anonimni, kdo je na vseh pomembnih položajih - osebe iz albuma oziroma takoimenovani pankrti. Zakaj je Slovenija v bankrotu, bojim pa se da je tudi EU v podobnem stanju. Rezime torej tudi če niso pankrti so pankrti. Kdo je Kosovar, en pankrt tako ali pa drugače.

OJ

Anonimni pravi ...

Anonimni 10:12, 9.12
Se strinjam z Vami.
Povezave so ssamo odgovor anonimnemu
07. december 2014 15.16. Veliko ljudi predvsem iz mainstreama trdi da ljudje ki se poglabljajo v teorije zarote butci, znanost (uradna, mainstream) dokazuje ravno nasprotno. Pa tudi določeni insajderji (Snowdwen, vojaški in civilni piloti, zaposleni v bankah) potrjujejo veljavnost teorij. Dejansko niso teorije zarote, gre za to, da kjer je dim, je tudi ogenj, a ne?!

Osti Jarej in Bog z nami. Slava Slovencem!

Anonimni pravi ...

Najbrž so abstraktno inteligentni, mnogokrat pa paranoični in svet razlagajo črno-belo. So brez občutka empatije in simpatije. Polno je tudi manipulacije na nedokazljivih materialih. Lom je zelo inteligenten, najbrž pa ima problem z mamo, problem iz zgodnjega otroštva. Ne dopušča ugovarjanja in izjem. Je pa nekaj tudi v teh teorijah, samo vse ne drži dno. 15:16

Buchela pravi ...

O!

Kako pozorno.

"15:16" se je posvetila moji malenkosti. Pripisuje mi bister um in stiske, ki me spremljajo že iz otroštva, ko bi naj imel težave z mamo.

Počaščen sem. Hvala.

Povsem možno je, da vlečem kake stiske že iz otroštva in so nastale v odnosu z mamo, vendar dvomim, da bi me kaj posebno ovirale pri delu in čebeljih opravkih. Najbrž bi mi radi pripisali sovraštvo do žensk, ker razkrinkavam omrežje, ki temelji na njihovi nezvestobi in potuhnjenosti. Morda pa res preziram te ženske lastnosti, vendar jih preziram tudi pri moških. Najbrž imam stiske tudi zaradi očeta?

Svetujem vam, da svoj um usmerite v poglabljanje in pojasnjevanje razkritega razmnoževanja, ne pa da se ukvarjate z menoj in mi gledate v hlače. Na tem blogu je premalo besedil, ki bi pojasnjevala to, kar je razkrito.

Ne glede na to, da morda mnoge hudičeve podobice zgrešijo, je med 450 slikami dovolj dokazov, da ne gre za socijalni pojav, ampak za političnega. In SAMO to je namen tega bloga. Razkriti, da ta kurbarija ni bila iz sle in navdiha, ampak je del političnega načrta. Političnega načrta, ki je zelo skrbno postavljen v središče Biblije, da bi vzpodbujal ženske k brezmadežnim spočetjem.

Anonimni pravi ...

In za to sem Vam zahvaljujemo.

Črni Kos pa je res od vseh pankrtov najbolj podoben svojemu očetu. Pogled in ustnice me prepričajo.

Poglejte malo kdo zaseda vsa pomembnejša mesta in službe moči, kjer ni treba nič delati. Informacijska zamaščenka je očitno v depresiji, ker ne more službe dobit, pa so ji farji dodelili glavni stolček rdečega križa-

Anonimni pravi ...

Ja čubelca, cenim in spoštujem tvoje razkrivalno delo, a tole z reklamo za kurbarijo v Bibliji se ne strinjam, ni bilo nič podtaknjeno ampak jasno obelodanjeno, bolj kaže na umetno oploditev in dete iz epruvete kot na opisani vzorec.
Če je Biblija zate relevantna, ji ne gre pripisovati slabih namenov, če ni, bi bilo pa korektno umaknit podnaslov tega bloga, ki se sklicuje nanjo, kanede?
Sicer pa čestitke za tvoje delo.

Buchela pravi ...

Hojla, brezimni,

sem že razmišljal, da je nedosledno pisati o Bibliji, da je manifest drugega obdobja rimskega imperija, ki se je iz vojaškega in vidnega spremenil v verskega in skrivnega. Skrivnega vsaj kar se tiče resničnih namenov in načrtov.

Vendar sem besede iz Metejevega evangelija pustil, saj povsem ustrezajo opisu mojega dela in mojih namenov ter želja.

Nenazadnje sem v zadnjih nekaj letih zelo preoblikoval svoja stališča in ta razvoj še ni zaključen, zato ne bom izključujoč. Tudi doslej najbolj posrečen opis "rimskega imperija", ohranja vero in ni zaradi tega nič manj pronicljiv (https://www.youtube.com/watch?v=-qz7DFKuWtk)

Prav tako nisem zahteval izbris iz krstne knjige in še vedno nisem izstopil iz SDS, čeprav vidim v stranki ogromno gnilobe.

Ne gre za mojo negotovost, ampak za odprtost do zmote. Nikoli pa nisem hotel postati član ZK, čeprav so me k temu velikokrat resno nagovarjali.

Ne vem, če bomo uspeli pokončati tole rimsko zlo, a prepričan sem, da ga bomo lahko le z "božjo pomočjo" (pa kdorkoli že je Bog). Načeloma zavračam poveličevanje žensk, ki skrivaj zanosijo in potem otroka podtaknejo drugemu. In načeloma zavračam poveličevanje mučenih in trpinčenih ter ubitih. Slaviti bi morali krepost in obsojati laž ter prevaro (ki je opisana v zgodbi o Kristusovem rojstvu). Slaviti bi morali Sonce, ki je naš stvarnik in zavračati vsakogar (človeka), ki se razglaša za božjega sina, saj smo to vsi. Seveda bi morali slaviti tudi Zemljo, ki nas hrani, obsijana s Sončevimi žarki.

In tako, kot je v mnogih državah, ki so preživele boljševistično revolucijo zadoščalo, da so člane oblasti in tajnih služb lustrirali, tako bi moralo tudi v primeru razkritij iz čebeljega bloga zadoščati, da se (s preizkusom DNK) potrdi očetovstvo in se takemu človeku onemogoči politično delovanje in položaj v vrhu gospodarstva ali kulture. Nisem pristaš iztikanja oči in maščevanja.

Slovenci smo med najstarejšimi ljudstvi na svetu in prepričan sem, da če smo preživeli ledeno dobo, bomo pa še rimsko okupacijo.

Anonimni pravi ...

Zelo z menoj strinjajoč se komentar in tudi sama puščam odprto kar se tiče krstnih listov in pa seveda spočetja iz epruvete, le o zapuščanju strank mi ni potrebno razmišljat.
Ja, lustracija reši vse. Čeprav pozno, prepozno ni nikoli. Slovenščina (pa tudi srbščina) je bojda blizu sanskritu in to tudi nekaj pove o sposobnosti preživetja.
Se veselim nadaljnih dvigov kamenja.
Ami

Buchela pravi ...

Sanskrt je mrtev ostanek jezika tamkajšnjih arijskih vladarjev in svečenikov, ki so govorili slovensko. O tem izvrstno in podrobno piše Igor Pirnovar na svoji spletni strani.
http://sloveneti.tripod.com/veg/s/Init/union_s.html

Srbi pa govorijo panonsko slovenščino, ki so jo prevzeli od tamkaj živečih panonskih Slovencev. Srbi so sicer azijsko pleme, ki je vdrlo na Balkan hkrati z Bolgari. O panonski slovenščini in o "teoriji petih slovenščin" je pisal Fran Miklošič (rektor dunajske univerze). O tem lahko berete v knjigi "Slovenci" Josipa Šumana (1881), katere prevod smo dobili leta 2011 pri založbi Amalietti.

Anonimni pravi ...

Lep pozdrav! Ker teče beseda pač ravno o ledeni dobi in DNK analizah: Torej so "Slovenci" nosilci haploskupine I?

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A5%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0_I

Verjetno ne: "Pripadnici haplogrupe I su po svoj prilici u prošlosti govorili nekom varijantom neindoevropskog jezika, koji se verovatno sačuvao u današnjem baskijskom jeziku." V osrčju Balkana "varijanta I2* je tipična za Južne Slovene".

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A5%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0_I2

A to pomeni, da se (moška) populacija tu ohranja že 30.000 let?
Q

Anonimni pravi ...

Aja, za Slovane je še haploskupina R1a_(Y-DNA) zanimiva: "Relativno visoka učestalost je takođe nađena kod Lužičkih Srba (63%)"

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A5%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0_R1a1

Q

Buchela pravi ...

Preiskave dene snovi so lahko zelo zanimive in v zaključku lahko potrdijo ali ovržejo neko razlago in sklepanje.

Tako je na primer za 100 evrov na evropskem trgu dostopna preiskava očetovstva iz vzorca brisa ustne sluznice (z vatirano palčko podrgnjena notranja stran lic).

Enako je s haploskupinami. Potrdijo ali ovržejo lahko neko sklepanje. Sklepanje pa seveda nikakor ne izvira iz preiskave dedne snovi, ampak iz JEZIKA. Dedna snov je meso, JEZIK pa je duša.

In spoznanja, do katerih se je dokopala globoko spoštovana gospa Mila Deacon iz Kanade in jih je objavila na spletni strani "www.globalwends.com" so tak temelj. Slovenci smo med vsemi najbolj močno ohranili jezik predledenodobne kulture v Evropi.

V ostalih jezikih je sled izredno močna še v srbščini, vendar je mnogo besed že izgubilo prvotni pomen in so bile slabo razumljene.

Za primer izgube prvotnega pomena naj dam rusko besedo "bistro" (hitro), ki je napačno uporabljena slovenska beseda. Slovenci vemo, da bistro pomeni nasprotje kalnega(bistra voda - kalna luža, mlaka).
In ko se je divja hunska golazen od Slovencev učila govoriti, so ob pogledu na bistre brzice napačno razumeli, da je "ta voda hitra".

"Jamski človek" (vse ostalo, kar ni bilo skrito globoko v jamah je v dolgih desetisočletjih propadlo) je torej govoril jezik, katerega najčistejše ostanke govorimo danes Slovenci. Od ostalih krvoločnih volčjih hord smo se razlikovali predvsem po svoji spretnosti petja.

Pregovor iz mojega otroštva ni iz trte zvit: "dva Srba = vojska, dva Hrvata = parlament in dva Slovenca = pevski zbor"
Srbi imajo v sebi hazarsko krvoločno kri, Hrvate Vatikan že stoletja poriva "politično" kvišku in Slovenci že vsaj zadnjih 100.000 let prelepo pojemo.

Peli pa nismo zato, da bi oponašali ptičke. Peli smo zato, da smo si lažje zapomnili milijone verzov, v katerih je bila shranjena vsa modrost sveta. O tem izvrstno piše Igor Pirnovar v poglavju o Sanskrtu. http://sloveneti.tripod.com/veg/s/Init/union_s.html (v levem stolpcu izberite "Od kod Sanskrt")

Anonimni pravi ...

Tukaj še znanstveni članek o prepoznavanju očetovstva. Očitno je zgornja polovica obraza pomembnejša. Ni strašen članek, vendar paše sem ;)
Q

Identification of visual paternity cues in humans
Alexandra Alvergne et al., Oxford University. Biology Letters, April 2014.
Abstract:
In humans, paternal recognition of offspring and subsequent discriminative paternal investment have been linked to father–offspring facial phenotypic similarities. However, the extent to which paternity detection is impaired by environmentally induced facial information is unclear. We found that (i) the lower part of the face, that changes most with development, does not contain paternity cues, (ii) paternity can be detected even if relational information within the face is disrupted and (iii) the signal depends on the presence of specific information rather than their number. Taken together, the results support the view that environmental effects have little influence on the detection of paternity using facial similarities. This suggests that the cognitive dispositions enabling the facial detection of kinship relationships ignore genetic irrelevant facial information.
Results:
The paternity is detected for 67% of the pairs. Nevertheless, paternity detection is observed in all conditions except when only the lower part of the face is presented.

http://rsbl.royalsocietypublishing.org/content/10/4/20140063

Anonimni pravi ...

Ko ugotovijo, da je spodnja polovica obraza manj pomembna očitno niso raziskovali habsburške žnable :)
Q

Buchela pravi ...

S trditvijo v tej raziskavi se ne strinjam. Spodnji del obraza in spodnja čeljust se res razvijata v odvisnosti od pogojev (hrane v otroštvu in letnega časa ob rojstvu), ampak to je pač treba upoštevati pri pregledu. Jaz opazujem tudi obliko brade in predvsem gubanje kože okrog ust, kjer gre pogosto za prav neverjetne podobnosti.

Predvsem pa je pomembna mimika, tipično kremženje, ki vedno izda "pasmo".

Še več, če bi imel pri vseh take težave, kot sem jih imel pri Peterletu, ker nosi brado, bi se že zdavnaj ustavil. Brada je velika ovira pri prepoznavanju podobnosti. Včasih zelo nagajajo že samo brki. Po mojih izkušnjah (in te niso majhne), so avtorji tega članka stopili v temo.