nedelja, 28. december 2014

Rok Zavrtanik - Dobrica Ćosić



20 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Zavrtanik ne Zavratnik?

Sicer bom zašel s teme o dotičnem pankrtu tako, da mi ne zameriti.

Tudi priimkov in spolov ne bom izpostavljal. Pred kratkim sem se pogovarjal s svojim someščanom, ki prijateljuje z recimo temu elitnim zdravnikom\zdravnico.

Povedal je, da so Kresalko s helikopterjem vozili na orgije celo v Italijo(mogoče so se tam dobili zaradi diskretnosti). V glavnem orgije in onegavljanja o katerih govori gospod Buchela so dejstvo.

Pravtako kot njihova strateška umeščenost v vse pore javne, kulturne, izobraževalne, gospodarske in politične sfere.

Buchela pravi ...

Hvala za opozorilo. Sem že popravil. Ta rimski pankrt ima res nemogoč priimek in doslej se mi še ni zgodilo, da bi katerega napisal narobe.

Hvala tudi za zgodbo o Kočini Katarini. Na orgije v Italijo ne more vsak. Tja smejo le najboljši kosi mesa. Katarina je bavarske pasme (oče Konstantin Popović, ded Peter 1. Karađorđević, dedov polbrat Ludwig bavarski), imela je očima arhitekta in za naše razmere kar dobro meščansko vzgojo, celo klavir igra kar dobro. Nedvomno so je bili na Italijanskih orgijah veseli. Stik z italijanskim okultizmom pa je vzdrževala Maja Baričevič, ki je po končani gimnaziji izginila v Italijo in se šele čez nekaj let vrnila kot hemafrodit (ženska brez prsi in z brado). Hemafroditi so tudi iskano meso za rimske orgije. Morda lahko sklepamo, da je za vrhunske orgije zanimiv tudi Salome, ki je tudi hemafrodit. Zanesljivo pa je na teh orgijah največja poslastica avstrijski pevec, ki je zmagal na letošnjem Eurosongu. Conchita pomeni "brezmadežno spočeta", Wurst pa klobasa, kar se nanaša na njegov peti ud. Posusite izvedeti kje so orgije v Sloveniji. Kolikor je meni znano jih je največ na Bledu, v vilah ob jezeru. A najbrž temu služi tudi Raspopovićevo (ljubljanska gostilna As) primorsko posestvo in nesojeni Bužekijan.

Vse bo še prišlo na dan!

Anonimni pravi ...

Buchela ker ste vešči zgodovine imam za vas nekaj uprašanj o dveh agentih...

Prvi je Janko Kralj, Vsakršna informacija o njem bo zelo dobrodošla. Bebler je hotel z njim obračunati a mu ni bilo dovoljeno(!!), kar je samo po sebi dovolj zgovorno.

Drugi pa je Ciril Kotnik, veleposlanik SHS na svetem sedežu(!!), povezan z Kraljem. Velik podpornik Jugoslovanstva, javil se je v Srbsko vojsko. Ker, da je pomagal Slovencem in vsem bežati pred nacifašistično agresijo ga je aretiral gestapo, ki naj bi ga mučil in tudi ubil. Glede na njegovo sodelovanje s svetim sedežem mi nekako njegovo protifašistično delovanje ne gre v račun. Sumim, da je bilo izrabljeno za sij mučeništva.

Da je bil pa agent Rima pa po mojem potrjuje neverjetno dejstvo, da je bil njegov vnuk Walter Veltroni župan Rima(!).

Lp

Buchela pravi ...

Prvi je jezuit Janko Kralj pravite ...

No, on je še en pankrt od papeža Pija 10. O njem vam več povesta njegova polbrata Benito in Ante.
http://buchela.blogspot.com/2014/11/benito-mussolini-giuseppe-melchiorre.html
...
http://buchela.blogspot.com/2014/11/ante-pavelic-giuseppe-sarto-ante.html

O njem je najbolj pomemben zapis na blogu Avlesa Beluskesa iz Trsta: http://adrgegenreformationheute.blogspot.com/2012_01_22_archive.html

Vsekakor preglejte in preberite vsebino Avlesovih blogov, saj so vrhunski. Njegova razgledanost in jasnovidnost me vedno znova navduši. Ogromno sem se naučil od njega.

Anonimni pravi ...

Hvala vam!! Avles pa vidim ima kar nekaj blogov polnih informacij!! Tu pa je snovi za obdelati. Hvala za vir buchela!!


Se pravi nam lahko kar malo laska, da so poslali take pomembne prasce nad nas (Kotnik, predvidevam da ima z Slovenijo veze samo po mami). Velik trn v peti. Res smo trdoživi!!

Buchela pravi ...

No, drugi pa je Kotnik, pravite. Tudi Ciril je bil pankrt od papeža Pija 10. in mislim, da imate nekaj za bregom, ko ste me poslali na lov na kar dva papeževa pankrta?

O trnu v peti pa naj povem, da smo Slovenci še zadnji ostanek nekdanjega mogočnega ljudstva, ki govorimo izvorni jezik. In najbrž nas rimski okupator iztreblja zato, ker pozna prerokbo, da bomo zanje prav mi usodni, da jih bomo mi ugnali.

Vsem zelo priporočam branje spletne strani http://www.globalwends.com , saj že dolgo nisem bral česa tako dobrega.

Anonimni pravi ...

Tale zavratnik pa je hudo podoben Aditu Smolarju. Presneta banda sakramenska.

Buchela pravi ...

Ćosić brez dvoma ni Smolarjev oče. Nimata enakih potez obraza, niti enake mimike.

Anonimni pravi ...

Vam verjamem. Ma mu je vseeno podoben. Kje je zapisana tista prerokba, da jih bomo mi gnali? Kdo jo jezapisal?
In: kdo je bil Atila? Je bil azijat ali Slovenec (belec) ali pol-pol??

Anonimni pravi ...

glede prerokbe se mi zdi, da zelo slabo oz. sploh nič ne kaže na to, da jih bomo slovenci premagali. kvečjemu američani z infowars ali kdo podoben. slovenci verjamejo tistemu, kar reče tv. omeniš kemične repe in si največji bebec. haha. super.

Anonimni pravi ...

Infowars je prevara, da zajamejo tiste, ki dnevniku ne verjamejo več. Alex Jones je agent, brez dvoma.


Zavrtnik pa je priimer, ki ga še nikoli nisem zasledil.

Anonimni pravi ...

v alexa sem podvomil edino, ko je delal celo paniko o eboli, ki sploh ne obstaja v takšnih razsežnostih, sicer pa je že večkrat povedal, da je šef doma v vatikanu.

Buchela pravi ...

Zelo težko je razbrati kdo je čist (nerimski) in kdo je prevara. Najbrž je v primeru Alexa Jonesa potrebno nekaj ogledov, preden vidite, da je rimska propaganda. Tudi jaz sem bil na začetku navdušen in sem šele sčasoma spoznal, da je rimski. A nič hudega, če nas sem ter tja potegnejo za nos.

Anonimni pravi ...

Dobiš pa tako izkušnjo in kar je lepota tega - večjo rahločutnost in pretanjen čut.

Anonimni pravi ...

jaz ga že leta spremljam in tudi podobne in se mi zdi ok, četudi nikoli ne omeni papeževe sence. jo pa omeni npr. estulin, ki ga gosti ravno jones.

Buchela pravi ...

Seveda je prav, da pozorno spremljate Jonesa, a pazite da ostanete zadržani in nejeverni. Tudi jaz spremljam marsikaj. Benjamin Fulford, Sean Stone, Alex Jones, Karen Hudes in še marsikdo dopolnjuje sliko celote. Z zanimanjem sem pregledal tudi predavanja, ki sta jih posnela Jordan Maxwell in Walter Veith. Izjemen je tudi David Cleaveland https://www.youtube.com/watch?v=dhKHqGNcSvQ

A nihče na svetu ni vreden tega, da bi upoštevali samo njegove trditve. Od mnogih pa se lahko učimo in splet nam je odprl babilonsko in aleksandrinsko knjižnico hkrati.

Anonimni pravi ...

Samo še to g. Buchela: kdo je bil Atila? Je bil azijat ali belec??

Anonimni pravi ...

ja, buchela, tudi jaz tako razmišljam. grem nekako tako: “Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.” ne vem pa, ali je to resnični budov navedek ali ne :D

oj

Buchela pravi ...

O Atili vem premalo in se bom malo razgledal. Do takrat pa prosim vi meni napišite o njem. Vsekakor zelo zanimiva oseba in če upoštevamo zanimiva dognanja s spletne strani http://www.globalwends.com/, je povsem možno, da bi nam bila njegov jezik in njegov izgled zelo domača. Nenazadnje je bilo njegovemu bratu ime Brat . . . (Bled(a), r=l, d=t, braet(a))

Anonimni pravi ...

Za sestavljanje celotne slike si se poglejte
2012portal.blogspot.com