torek, 8. december 2015

Mojca Pajnik - Cvijetin Mijatović


16 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Dozdeva se mi, da vatikan svoje slovenske neuporabne pol produkte, trga od zizka in jih prepušča toku, splavlja jih.
oj

Anonimni pravi ...

Za mešat meglo na mirovnem inštitutu je dobra...

parazit!

Anonimni pravi ...

Kako nam ga v nadaljevanki Štorija nalahko potiskajo vatikanci.
Imamo pamže, ampak to je le plod ljubezni, janičarje pa ne delamo, o to pa ne.Boratov polbratec v EU igra funkcijo za antikancer. Kako za boga, če pa je on in njegova bratija največja bula Slovenstva.
oj

Anonimni pravi ...

Na Daily mail je bil članek, kako Izraelski komandosi vlačijo težke ranjence iz Sirije, beri ISIS. Kmalu je članek bil umaknjen.
Svojo svobodo govora in demokracijo si lahko nekam vtaknejo.
oj

Buchela pravi ...

Vsekakor si jo lahko nekam vtaknejo. In kamorkoli že si jo bodo, bodo dobili tam vnetje, saj kaj tako umazanega zlepa ne najdeš.

Tu pa velja opozoriti na rimski načrt, ki že dobiva obrise.

Izprijeni "zahod" bo osmešen in razkrinkan, da bo lahko v novi (lažni) luči zasijal Putin, kot odrešenik in krepostnež. Putin bo potem ponesel pridobitve boljševistične revolucije širom sveta.

Poskusite gledati širše in ne nasedjte zgolj majhnim rimskim zgodbicam. Pokukajte na Putinovo hudičevo podobico na blogu, ki je dobila dodatke:
http://buchela.blogspot.si/2014/05/vladimir-putin-wladimir-ledochowsky.html

In naučite se, da je treba vroče novice, za katere je vnaprej jasno, da jih bodo umaknili, čimprej posneti in shraniti. Pogumni bodo lahko potem prispevke objavili na svojih računih na Youtubeu.

Anonimni pravi ...

Zelo,zelo mogoče, zato pa se Ameriški drži ob strani, da ne bi pomotoma trčila dva izvajalca. Tuereka pa nameravajo disciplinirati, ker zgleda da previsoko leti. Pa tudi razne parodije s teroristi so samo predigra, da bomo srečni ko jih bodo kao odstranili.
oj

Q pravi ...

Kaj pa načrt za tretjo svetovno vojno (Pike - Mazzini): Izrael in muslimanski svet se medsebojno izbrišeta, ostali svet pa se pahne v vsesplošno bedo in se brez upanja obrne vstran od krščanstva?

Buchela pravi ...

Dragi Q, seveda se lahko prepustimo tudi brezupu in se že vnaprej obesimo, da bi nam ne bilo treba trpeti in gledati trpljenja drugih.

Ja, obstaja načrt zlih sil, da zavladajo celemu svetu in zasužnjijo, kar bo ostalo po strahotni vojni, ki bi jo radi zanetili.

A pozabljate, da je to zgodba o orjaški koprivi, ki je zrasla na rodovitni zemlji ter sanja da bo prerasla ograjo ter potem zavladala še na oni strani. Rasla je in rasla, in ko je že skoraj dosegla rob ograje, je prišla jesenska zmrzal in kopriva je pozebla.

Še vsak imperij, ki se je razraščal in šopiril, je imel pred propadom na mizi "velike načrte".

Ne bojte se torej, zgodovina je KOLO in nihče ni vselej zgoraj. Danes sem v Reporterju pod člankom Boštjana M. Turka napisal pripombo, v katero sem vpletel tudi prizor iz filma "Legenda"
https://youtu.be/cGgLZr6TLJ4?t=4042

Če je kdo izgubil vero v dober razplet, naj si pogleda ta film. v njem se (pravljični) svet znajde tik pred dokončnim propadom, ko bi naj sile teme (hudi č(rn)) za vselej zavladale svetu. A tik preden bi bilo prepozno se hudemu črnemu bogu po robu postavijo sile belega boga.

Se vam je morda kdaj zazdelo, da je načrt za tretjo svetovno vojno in popolno svetovno oblast v rokah enega vladarja in ene vere nekoliko neresen? Kaj pa bi naj bil naslednji korak? . . . .

A ga ni?

Rimski imperij nima načrta za čas onkraj WW III.?

To pomeni, da ne verjame v uspeh in zmago. Najbrž so jim tudi prerokbe pokazale figo.

Anonimni pravi ...

čas onkraj tistega je pol milijarde sužnjev, oni pa se bodo združili z roboti in bili nesmrtni. sicer pa je orwell napisal: If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever."

George Orwell


Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/g/georgeorwe159438.html#iyAG6EMh0tLPbQP5.99

Anonimni pravi ...

Kaj pa jim bodo sužnji, če imajo robote?


Kot pravi buchela...samo dokler verjamejo, da so za kar se predstavljajo. Žal so ljudje poneumljeni in se ne zavedajo, da vsa moč leži v njihovih rokah. Varni so le dokler delujejo podtalno - zakaj mislite da delujejo tako in se ne razkrijejo dokončno?
Čimprej bi se morali vsi državljani oborožiti in nato bi morali izvesti državljanske aretacije. A ljudje ne vedo, da ta "institucija" še obstaja in je uporabljena ko ostali pankrtski potrčkoti ne opravljajo svojega dela (itak ga ne)?

Anonimni pravi ...

Na Studiocity uporabljajo blesavo foro in jim je bolj pri srcu da je voditelj izdajalec in vohun kakor pa od Mirana sin.
oj

Anonimni pravi ...

Kaj pa to Buchela?

http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2015/12/is-russian-president-vladimir-putin-a-reptilian-kgb-time-traveler-video-2472970.html

Buchela pravi ...

To je rimski spletni humor. Mož na prvem videu sploh ni Putin, niti mu ni podoben.

Kaj pa ste v tem članku našli zanimivega?

Anonimni pravi ...

Prvi video: malo pa mu je podoben, glvava,pleša,...

Drugi video: Putin domnevno spreminja obliko - shapeshifter, pdvonožni plazilec s sposobnostjo spreminanja lastne oblike.

Podobnost Putina in Julija cezarja, podobnost Buša in Nobame

Ne vem...

Anonimni pravi ...

Tisti link o Putinu je na prvi pogled mešanje megle in delanje norca iz ljudi.
osti

Anonimni pravi ...

Se pravi da nas malo zajebavajo. Mešajo drek. Dobro jim gre. Ma ne več dolgo.