nedelja, 9. junij 2013

Janez Kocijančič - Danilo Lokar


6 komentarjev:

Buchela pravi ...

Nekateri prostozidarji so javnosti skriti in imajo pomembno vlogo le v obredih in v skrivališčih lože. Danes je tak prostozidar Borut Geršak, Danilo Lokar je sicer precej bolj znan, a večina Slovencev zanj še nikoli ni slišala. Podobno je z Zvonetom Draganom, ki ga loža prav tako ne izpostavlja, verjetno pa je znotraj skrivne združbe prostozidarskih kriminalcev zelo visoko postavljen.

Loža občasno razkrije svoje skrivnosti, čeprav je to na prvi pogled nerazumno. Leta 1999 je bil posnet film Temni angeli usode, nastopajo pa tudi v video spotu:
http://www.youtube.com/watch?v=ilBGc5mCZYI
V videu boste videli Berganta, Čeferina, Geršaka (skrivnostni srčni kirurg) in Kučana.

Anonimni pravi ...

se mi zdi tale naš kocijančič precej bolj podoben nikiti kot danülotu. http://www.novosti.rs/upload/images/2012//05/17n/svet-Nikita-Hruscov.jpg

Buchela pravi ...

Usmerite svoj napor v iskanje prednikov Danilota Lokarja. Tudi on seveda ni postal rimski merjasec po naklučju. Na blogu jih je še ogromno, katerih vloga ni pojasnjena s krvjo in tja usmerjajte svojo pozornost, ne pa v te, ki so že narejeni.

Anonimni pravi ...

ni treba biti užaljen

Buchela pravi ...

Užaljen? Neumnost. Jaz sem nekoliko utrujen, saj ta voz vlečem sam že dobri dve leti. Le tu in tam mi kdo priskoči na pomoč, čeprav bi složni zmogli bistveno več. Vsakič, ko objavite v svoji pripombi na Financah ali kje drugje povezavo na čebelji blog, stotine novih ljudi vidi hudičeve podobice.

Anonimni pravi ...

ja, izpadlo je kot užaljenost, ker sem si drznil omeniti veliko večjo podobnost med nikito in janezom kot med danülom in janezom. po drugi strani mi nikita in danülo ne izgledata podobna.

oj