nedelja, 16. november 2014

Feliks Dzeržinski - Eugenio Pacelli, Eugenio Pacelli Pope Pius XII - Felix Dzerzhinsky, Feliks Dzierżyński - Eugenio Pacelli Papst Pius XII, Феликс Дзержинский - Эудже́нио Паче́лли Папа Пий XII. , Феликс Дзержински - Еуђенио Пачели Папа Пије XII, Фелікс Дзержинський - Еудженіо Пачеллі Папа Пій XII


15 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Torej sta sejalca smrti brata. Ušesa se ujemajo.

Buchela kaj pa Anton Korošec? Predvidevam, da je Habsburžan? Namreč tu smo videli nekaj njegovih pankrtov pa se mi je porajalo vprašanje o njegovem izvoru.



Buchela pravi ...

Pij 12. in Dzerdžinski sta polbrata. Njunega očeta bo težko izslediti, saj je rojen v prvi polovici 19. stoletja in iz tega časa je zelo malo fotografij.

Korošec pa je še neznanka.

Tudi Ivan Tavčar, Josip Pogačnik in Janez E. Krek so v isti igri in jim čebele še nismo stopile na rep.

Dela ne bo zmanjkalo.

Anonimni pravi ...

Ne moreš verjet. Rusi so 500 let kolnija, katera je bila prostovoljna in se je sama regulirala. Morda na podlagi nekih globalnih navodil. Kako so javne hiše tiho o sestrelitvi potniškega aviona nad Ukraino s strani Ukrainskega Miga.

OJ

Anonimni pravi ...

Berite vsak dan sveto pismo, verjemite v Boga, stvarnika. Ljudje, ki jih lepite so psihopati, v njih vlada Satan. Človek, ki ima zdravo pamet in srce, tega ne bi nikoli počel. To pa so spridene duše. Zgodovina je zgodovina pokolov, zgodovina etničnega čiščenja, zgodovina brezmejne zabitosti in nepopisne zlobe.

Buchela pravi ...

Upam, da imate prav, ko iščete rešitev v branju Svetega pisma. Jaz sicer nisem izgubil vere v Boga, a mislim da je ta satanizem, ki ga opazite tudi vi, utemeljen na Bibliji. Poglejte si film ali pa preberite knjigo "Cezarjev mesija", kjer je zasejan resen dvom vanjo.
https://www.youtube.com/watch?v=QrCMeQIB7Jg
Zaradi zgoraj napisanega dvoma v dobronamernost Svetega pisma pa ne smemo izgubiti vere. Vedite, da smo Slovenci verovali v Boga že davno preden so nas z ognjem in mečem prisilili častiti osebe iz Svetega pisma. Ne vem še, kaj od vsega je resnica in kaj utvara ter laž. Prepričan pa sem, da je laž lepa in sladka, resnica pa grenka in grda. Imam občutek, da bomo ob spoznanju resnice ostali oropani preprostih obredov krščanske vere in bomo nagnani na pot iskanja tistega Boga, ki so nam ga ukradli pred tisočletjem. Ta Bog ni bil kurbin sin in ni bil brezmadežno spočet. Njegova mama pa ga ni podtaknila njenemu možu.

Anonimni pravi ...

Kolikor so mene poučili oz. sem se poučil. Rusi sami vidijo problem v tem, da 'ukaz' oz. sporočilo o tem ali je devica Marija spočela brezmadežno ali ne ni prišel-prišlo pravočasno.Ker te informacije niso imeli, pač sprva niso reagirali. Se pravi, da so zaspančkali. Zatem je prišlo do precej neljubih dogodkov do vedno večjih napak in zablod,(beri neusklajenosti) na koncu tudi do shizme. (Kaj pravzaprav to je, je težko povedati. Kaj pa nastane če razdeliš nekaj kar je nedeljivo.)Seveda zato dandanes Rusi tako zavzeto prestavljajo svoje ure in časovne pasove naprej in nazaj pa spet naprejv+ in -. Bolj ali manj vse brez učinka. Kako jih orientirajo in sinhronizirajo samo oni vedo. Verjetno po Zahodu. Čas je za nekatere relativen, za ljudi in stroje pa očitno ni.

In prišel je novi ukaz: "Poslušajte našo Gospo iz Fatime" To bi bila za Ruse takoj druga zapoved...

Buchela pravi ...

Razkol med vzhodno in zahodno Cerkvijo je najbrž zamo del sistema "deli in vladaj". "Bogorodico" častijo oboji.
Biblijska vera je vseskozi ustvarjala ločine, ki niso priznavale sedeža v Rimu. A to je po mojem mnenju samo zvijača. Ko pogledam, kdo je vplival na Husa in na Lutra, vidim, da gre za dobro pripravljen načrt, ki naj popelje Evropo v klanje.

Satanistom je klanje najpomembnejši obred, ki jim ohranja moč. In če Bog je, potem jim tokrat ne bo uspelo zanetiti tretje svetovne vojne. V mislih imam Boga, ki ni bil kurbin sin.

Kabalistom pa pojenjajo moči, to vidim celo jaz. Čarovnija, s aktero so se tako dolgoskrivali pred našimi pogledi, popušča. Voda se bistri in kar naenkrat jasno vidimo vse in vsakogar.

Tudi ta blog je možen samo zato, ker se voda bistri.

Anonimni pravi ...

V Bibliji je marsikaj zapisano. Zgodbe so poučne. Seveda so jo tudi retuširali, predvsem Grki in Rimljani. Ali so to izrabljali za razplojevanje pa ne vem. Zaupajmo v dobro višjo silo, drugega nam ne preostane. Je pa človek zmožen marsikaj početi, da pride na oblast, če je vlastiželjan.

Anonimni pravi ...

KAj pa Jakob Lorber?
Kaj pa Alberto Rivera?

Je sploh kdo, ki ni zapacan od rima?

Buchela pravi ...

Za osebe , ki so živele v prvi plovici 19. stoletja je zelo težko karkoli izslediti, saj je na spletu premalo posnetkov in še ti so izjemno retuširani. Lorber je imel za povrh še brado , ki močno zakrije obrazne poteze.
Alberto Rivera je nekaj drugega. Vendar sem prikrajšan za poznavanje drugih španskih osebnosti, zato bom obšel tudi njega.

Naj vam dam primer.

Razkrinkanje resničnega očeta od Obame temelji na dobrem poznavanju ameriške zgodovine in oseb, ki v njej igrajo pomembne vloge. Zame je velika ovira že pogled čez mejo na Hrvaško, Srbijo, Avstrijo in Italijo. Ker ne poznam oseb in njihove vloge, ne morem prav podrobno raziskati tamkajšnjih razmer.

Tudi Camerona in Merklovo so razkrinkali drugi.

Juncker pa je moj. In ostali Pacellijevi in habsburški pankrti tudi. Edino za bratsko podobnost med Titom in Goeringom sem izvedel iz srbskega bloga. Iz Srbije so mi sporočili tudi za Kočo Popovića in kralja Petra I.

A to, da je moj pogled omejen, ni pomembno. Če sodim po razkrinkanju Obame, je zdaj skrivalnic konec in voda je vse bistrejša. Najbrž se hkrati po vsem svetu pojavljajo ljudje, ki vidijo to skrivnost.

To mi vliva upanje, da obstaja dobri Vsemogočni.

Ob tem pisanju se mi prikliče v spomin film "Legenda", ki ga je leta 1985 posnel Ridley Scott.
https://www.youtube.com/watch?v=542L8vaxf_k

Anonimni pravi ...

U glavnem. Če je to vse res... je za past na rit, no!

Anonimni pravi ...

Ne samo na rit, še kam drugam bo marsikdo padel.

Za gospoda, ki bere Biblijo. Po branju marsikaterega verskega teksta lahko zaključim, da je v njej par dobrih prerokb, ki predvsem napovedujejo današnjo cerkev.

Resnično pomemben del pa so Mojzesove knjige. Trik je v tem, da je potrebno brati izvirno Biblijo - torej Hebrejsko različico. Tam pa Mojzesove knjige govorijo o Bogovih(množina). Kar pa seveda močno, močno diši po Sumerskih tablicah, ki so verjetno eden najpomembnejši verskih zapisov (sicer pa je ustno sporočilo dosti boljše).

Sama biblija pa na veliko mestih opozarja, da se bo satan prikazoval kot bog.
In to razmerje je obrnjeno v poznejših izdajah svetih pisem. Kača, ki daje znanje in bog, ki te izžene iz raja ker znanje želiš? Kakšen bog pa noče, da imamo znanje?!
Se pravi je kača prispodoba za boga, ki daje znanje in Satan se skriva pod božjo preobleko.

Ljudje predvsem razmišljajte z svojo glavo in izven okvirjev naših obtesanih glav. Pozabite indoktrinacijo, pustite umu da se razlije in bodite odprtih čutov!

Anonimni pravi ...

Hvala za znanje, Tanakh je prava Biblija. Se strinjam, da so Mojzesove kinjige najpomemnejše in natančne, tudi topografsko in oblikovno. Vse je v točno določenih matematičnih zaporedjih, kot kuran. Goljufivo kačo je pa tudi naš France omenjal. V njegovih poezijah se marsikaj skriva. Sam je treba brati in vrtati. Pripadnost neki religiji te le omejuje, ti čisto spere možgane. Opažam, da imajo mnogi ljudje čisto zablokirane možgane, so ujetniki. Še hujše je, da tudi tisti iz cerkvenih krogov.

Bralec Biblije

http://www.religionfacts.com/judaism/texts/tanakh.htm

Anonimni pravi ...

To se pravi Tanakh je prava Biblija, ki jo Judje čuvajo kot svetinjo, Septuaginta, pa je prevod v Grščino in ima polno pomanjkljivosti, dodani so "novi preroki", letnice družinskega drevesa so zamaknjene, zgodovina dogodkov je premaknjena. Prevedena je šlampasto, ali pa je namenoma tako prirejena. Kristusovi apostoli niso imeli prave Biblije, ampak so imeli le Septuaginto. Kristus lahko obstaja le, če je božji sin, če ne je Nova zaveza zapis norca. Ni možno, da je samo ustanovitelj religije, ker bi bili zapisi preveč absurdi, namenjeni le za obvladovanje množice. Kolikor veste, predvsem Lom, ki ga zanima poezija, da se je "ne da prevajati", kaj šele Svete knjige, saj izgubijo duh. Knjiga brez duha pa je nična, je šarlatanstvo. Kolikor veste, je katoliška cerkev priznala darvinizem , to pa se ne sklada s prvotno Biblijo. Judovstvo v originalni Bibliji ni narod, ampak ima drugačen duhovni pomen. Nikjer tudi ne omenjajo Boga z imenom, to je dodano naknadno.

Bralec Biblije

Anonimni pravi ...

To se pravi, so tri grobe variante. Če je Kristus božji sin, naj bi bil Evangelij dokaj korekten, če je bil iz krvi in mesa in je pobegnil v Indijo ali Kitajsko je Evangelij nekorekten, retuširan, saj bi bil to zapis fantasta, Če pa je zlagan njegov lik in sploh ni obstajal je pa vse prevara za obvladovanje raje, je satanističen projekt in je cela zahodna kultura moralno in etično zlagana. Mojzesovi zapisi so zelo točni, polno je dokazov, da se je gibal po ozemljih, ki jih je zapisoval. Sklada se z zapisi. Tudi mnogi izledki znastvenikov danes in druge polovice prejšnjega stoletja se ne skladajo z darvinistično teorijo, ki je glavno orožje masonerije, po Hararejevi novi knjigi sodeč, ko hočejo ustvariti "novega večnega človeka". Seveda bo pa ta človek možen le med bogatimi, tako bodo ustvarili še večja trenja, nas pa bodo uničili. Upam, da je to le utopija. Ampak utopije so nevarne.

Bralec Biblije