četrtek, 27. november 2014

Joseph Ratzinger - Joseph Goebbels, Joseph Aloisius Ratzinger Pope Benedict XVI - Joseph Goebbels, Joseph Aloisius Ratzinger Papst Benedikt XVI - Joseph Goebbels, Йо́зеф Алои́з Ра́тцингер Папа Бенеди́кт XVI - Йозеф Геббельс, Јозеф Рацингер Папа Бенедикт XVI - Јозеф Гебелс, Papież Benedykt XVI - Joseph Goebbels, Йозеф Алоїс Ратцінгер Папа Бенеди́кт XVI - Йо́зеф Ге́ббельс


23 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Fantastično gospod. Oče in izvor definitivno pojasnita bolan, pokvarjen in hudoben izraz na Ratzingerjevem obrazu.

V račun mi ne gre le to, da so Nacista pustili za papeža. Vatikan je bil nad njimi, zato me čudi, da semena za pankrta in bodočega papeža ni prispeval kdo iz cerkve.

Buchela pravi ...

Vidim, da ne razumete vatikanske igre.
Če hočete, da vas nekdo sprejme "za svojega", se morate navidezno postaviti na njegovo stran in hkrati nekoga naščuvati, da se bo nad njim surovo znesel.

To je Vatikan delal od samega začetka. Ker smo bili Slovenci zelo predani svoji stari veri in nismo hoteli sprejeti rimske, so na nas naščuvali najprej Hune, kasneje Turke, še kasneje pa boljševike. Vatikan je prek svojih skrivnih sodelavcev te sovražne vojske vselej tudi plačeval.
In če so bili Huni in Turki samo najemniki, pa so bili boljševiki čistokrvni vatikanci.
Vatikan je ustvaril komunizem, fašizem in nacizem. Goebbels je pankrt od črnega papeža in Goebbelsov pankrt je postal beli papež. To je vse del iste igre. Naj vas ne zbega Goebbelsova smrt. Tudi papeže so zastrupljali in morili. Rim rad žrtvuje tudi svoje najdragocenejše otroke.
Bodite pozorni, da živimo v času, kakršnega še ni bilo. Imamo hkrati dva živeča papeža (Benedikta in Frančiška) in istočasno tudi dva živeča črna papeža (von Kolvenbacha in Alfonza Nicholasa). To se doslej še nikoli ni zgodilo.

Vatikan pripravlja nekaj velikega!

Anonimni pravi ...

Hvala za širjenje obzorij.

Prav imate, res čudno, da sta tokrat odstopila črni in beli papež čeprav jih velika večina vlada do smrti.

Imajo preveč dela?

Sicer pa zanimivo da imamo po 17 črnem papežu Litovskega in 2 Beloruska črna papeža. Se pravi, ko so bili v evropi preganjani so v Rusiji celo lažje preživeli?

Anonimni pravi ...

Star je že rek, ki pravi, da (začarani) krog nima ne začetka in ne konca, trikotnik pa ima kar 3 začetke. Prav tako 3 konce.

Je pa trikotnik dovolj za opis 2 dimenzij, za opis 3D pa bi rabili vsaj še eno točko-...
Tako bi nastala piramida...

Anonimni pravi ...

Zanimiv filmček ...

https://www.youtube.com/watch?v=Qk3vyoeu0Cw&list=FLeXtpT5mEIWQZdrzt85yrUQ&index=4

Lp. Bralec Biblije

Buchela pravi ...

Ta vaš "zanimiv filmček" je niz fotošopanih posnetkov neznanih oseb. Seveda so osebe, katerih reinkarnacija bi naj bili današnji slavneži, največkrat popolnoma neznani ljudje.
Poskusite najti iste fotografije na spletu in boste videli, da gre za potegavščino.
V mojem primeru ne gre za nobeno reinkarnacijo, ampak za načrtno razplojevanje.
Vaš "zanimiv video" ima samo en namen in to je, da skuša zamegliti čebelje razkrinkanje rimskega razmnoževanja.
Za začetek si poglejte kak video o rimsko-nemškem načrtu Lebensborn.

Anonimni pravi ...

Hvala Lom za vaš odgovor in mnenje. Sem posumil, da so retuše, nisem pa bil siguren. "Vaše" fotke pa so v googlu. Kaj si pa mislite o maratonskem dokumentarcu o Hitlerju? Link: https://www.youtube.com/watch?v=Vnu5uW9No8g

Lp. Bralec Biblije

Buchela pravi ...

Bom pogledal, hvala. A ne pozabite, da vam bodo v vseh filmčkih zamolčali najpomembnejše. Brez predznanja s čebeljega bloga, izgledajo vsi dogodki naključni (otrok preprostih staršev, ki si je želel postati slikar, je postal firer tretjega rajha...).
A niso!

Vse je lepo načrtovano in vnaprej pokavsano. Krščanska cerkev je v resnici rimski imperij, ki se nikoli ni sesul, ampak obstaja na prefinjeno zakrinkan način neprekinjeno še danes.

Je pa v takšnem dokumentarcu zagotovo najti kaj zanimivega, kar bo potrdilo čebelja razkrinkanja.

Buchela pravi ...

V dokumentarcu o Hitlerju sem našel zanimivo navedbo, ki razkriva pristranskost besedila. V 1:44:14 minuti, tik preden se dokumentarec loti Japonske, je napisano:
"In Yugoslavia, the British-backed government is kuickly overthtown. Croatia is now independent for the first time in 900 years. To this day, many Croats honour Adolf Hitler as a liberator."

Zgodovino sosednje Hrvaške bolje poznamo, zato bomo tu lažje opazili kaj je skrivno sporočilo tega dokumentarnega filma. Pri navedbah o manj znanih državah nas zlahka nalažejo.

Vatikan je Hrvaško ustanovil na slovenskem in srbskem ozemlju zato, da bi imel kam potlačiti pokatoličanjene Srbe. Da bi zakrili srbsko bistvo, so morali Hrvaški dati tudi nekaj "nesrbskega", zato so vanjo zajeli tudi nekatere slovenske pokrajine (tiste, ki so bile pod madžarsko krono in severni Kvarner ter Zagorje in Kotar).

Hrvaška zgodovina je rimska laž. Hrvaški jezik ni nikoli obstajal, saj veste, da so zagorski, kotorski, kvarnerski in slavonski Slovenci govorili kajkavščino, ki je slovensko narečje, ne pa samostojen jezik. To ni edini primer, da nam je Vatikan iztrgal ozemlje, potem pa se iz tamkajšnjih Slovencev norčuje s takšnimi oslarijami, kot je samostojnost rezijanskega jezika, samostojnost vindišarskega jezika in podobno. V Hrvaško ujete Slovence so ob koncu 19. stojetja začeli na silo učiti srbščino, ki so jo natlačili s črkami "J", Srbe pa so na silo učili v vse besede natlačiti IJ (mleko=ml-ij-eko), da so se tudi v tem razlikovali od ostalih Srbov. Ne le v katolištvu.

Vatikanska država NDH je v taboriščih na najstrahotnejše načine poklal orjaško množico pravoslavcev. V teh klanjih so se posebej izkazali frančiškanski redovniki.
Preberite v slovenščino prevedeno knjigo "Jezuiti", ki jo je napisal Edmund Paris.
O razlogih za povojno vatikansko žrtvovanje pol milijona Hrvatov in Slovencev, pa si preberite v tem članku:
http://continuingcounterreformation.blogspot.com/2008/08/wlodimir-vladimir-ledochowskis-tito.html

Za zdaj vse kaže, da je ta dokumentarec o Hitlerju rimska propaganda.

Buchela pravi ...

V 2:01:15 se začne vatikanska pravljica o NDH. Zame je zanimiv podatek na začetku, da so v NDH oblast prevzele enote, ki so se urile v fašistični Italiji.
Besedilo v naslednjih dveh minutah je izrazito provatikansko in opravičuje ustaško nasilje.

Ste opazili, da je glasba in montaža filma povsem enaka, kot v filmu "Sovjet story"? Z enako glasbo in montažo nam je Vatikan hotel zlesti pod kožo, kjer je naredil prostor s protitotalitarističnim filmom Sovjetska zgodba. In če je v dokumentarcu Sovjetska zgodba jasno pokazano, da Hitler in Stalin tvorno sodelujeta v masakrih, je v tem dokumentarcu sveto rimsk cesarstvo nemškega naroda (tretji rajh in Hitler) poveličano.

Po mojem je Dennis Wise (http://www.imdb.com/title/tt3526810/?ref_=ttfc_fc_tt), ki je dokumentarec podpisal, samo slamnati avtor. Resnični avtorji so Vatikanci.

Ta film ima nalogo, da razplamti neonacizem, ki bo potreben za boj proti Rusiji v tretji svetovni vojni.

Anonimni pravi ...

Jacob Rothschild

http://earthweareone.com/these-13-families-rule-the-world-the-shadow-forces-behind-the-nwo/

Buchela pravi ...

Tole o Rothschildih je zanimivo in poučno, a manjka vrh piramide, da bi razumljivo povezal vse skupaj. Vrh piramide je Vatikan. Osrednje orožje manipulacije in skupinske hipnoze pa so biblijske vere (vse oblike krščanstva in islam).

Navidezno nasprotovanje med vzhodno in zahodno krščansko cerkvijo, med protestanti in katoliki, med anglikanci in katoliki, med muslimani in kristjani, je samo past. S temi nasprotovanji nas rimski imoperij že od nekdaj zvijačno zamoti, da ne vidimo, kdo nam v resnici vlada.

Teh 13 družin, ki so omenjene v besedilu je bržkone v resnici pomembnih. In židovski sluge v resnici skrbijo za vatikansko bančništvo. A židovski sluge skrbijo tudi za vatikanske medije (časopisi, filmi, facebook ...) in druge umazane rimske posle. Najbolj umazan rimski posel je bila boljševistična revolucija oziroma komunizem. Rim sam generira zlo (bolševizem) zato, da bi v primerjavi s tem zlom sam izgledal "dober".
Da bi Vatikan zakrinkal pomembno vlogo Židov, jih uradno zavrača. Tretje sveto rimsko cesarstvo nemškega naroda (tretji rajh) jih je celo iztrebljalo. A le zato, da so jim bila po drugi svetovni vojni odprta čisto vsa vrata.

Anonimni pravi ...

Nekaj ne gre mi v glavo. Kakšna je moč (belega) papeža? Npr. Janez Pavel II. ni deloval kot vodja neke organizacije polne zarot...

Buchela pravi ...

Da bi vam lahko razložil o moči belega papeža, vam moram najprej postaviti vprašanje.
Kako ste ocenjevali Franceta Bučarja leta 1990?

Če ste iskreni, boste rekli da se vam je zdel zelo velik domoljub.

Ste bili o njem takrat v zmoti?

Ja, ker ste o njem vedeli le tisto, kar so vam postregli časopisi in televizija. Mediji so mu takrat gradili podobo domoljuba. Celo v Strasbourg je šel v Evropski svet moledovat, naj nehajo podpirat Markovićevo vlado, da bi nas prelisičil.

Kaj hočem povedati?

Janez Pavel II. ni nič manjši satanist, kot Benedikt XVI., le srečo ima, da je čarovnija s katero skrivajo svoje resnično bistvo, takrat še držala.

Pod Ratzingerjem je čarovnija močno popustila, zato mu je priskočil na pomoč še Bergoglio. Zdaj imajo namreč dva živeča papeža! (Če bi jih Ratzinger motil, bi ga ubili, kot so že mnoge pred njim).

Sčasoma bo voda splaknila lažno podobo tudi z Vojtile in ko boste brali, kako so v svojih obredih lovili gole otroke in jih po ulovu tudi požrli, se vam bo obrnilo v želodcu. Žrtvovanje nedolžnih otrok satanu, je osnovni vir moči čarovnije satanizma. Kljub temu, da so satanu žrtvovani vsi izginuli otroci (in teh je vsako leto več deset tisoč) in vsi splavljeni zarodki, se jim je nekaj zalomilo. Čeprav so vatikanski kabalisti tik pred tem, da sprožijo še tretjo svetovno vojno in zavladajo celemu svetu, se bodo vsak hip razdrobili v prah. Kot meso gobavca.

In kaj bo z nami verniki, boste vprašali.

Počasi se bomo vrnili k svojim starim bogovom, od katerih so nas z mečem ločili. In zgroženi bomo opustili lažnega mesijo iz Biblije. Biblija je satanistični manifest, ki poveličuje natanko to, kar je razkrito na čebeljem blogu. Biblijske vere so bolezen, rak človeštva.


Opravičujem se vam, če vas je to užalilo.

Buchela pravi ...

Naj se še enkrat vrnem k šest in pol ure dolgemu dokumentarcu o Hitlerju.

Čisto na koncu "avtor" film posveti ... Ustašem iz NDH!

Poglejte si film v 16:10:16 minuti, kjer je to posvetilo napisano na prvem mestu. To je zelo, zelo pomembno, saj je ta film neonacističen in Hrvaška naša soseda.

Anonimni pravi ...

Če sem prav informiran, je film delo srbsko-hrvaške imigracije. Zdelo se mi je čudno, zakaj tolikšen poudarek na NDH. Glasba je uporabljena tudi v filmu o Rusih(ste pravilno ugotovili), ki ste ga priporočali in v filmih, ki jih komentira Miroljub Petrović. Če Biblijo niso narekovali Bogovi je možna vsakršna manipulacija, je lahko kot manifest. Ampak o tem nimam nobenih verodostojnih dokazov. Upajmo, da se bo dobro izteklo. Bralec Biblije

Buchela pravi ...

Srbsko hrvaška emigracija? A je možno, da bi kaj takega obstajalo? Obstaja hrvaška nacistična emigracija in obstaja srbska rojalistična emigracija, ki si pa močno nasprotujeta. V tem primeru gre očitno za hrvaško nacistično emigracijo, saj v filmu o Hitlerju ni nikjer govora o Srbih, razen v prizoru, kjer hrvaški duhovnik "krsti" na smrt prestrašene Srbe, ki so jih prisilili prestopiti iz pravoslavne v katoliško vero. Celo pri žrtvah Jesenovca so Srbe izpustili, čeprav so bili žrtve predvsem oni.

Ta film je grozljiv znak, kako se prebuja neonacizem in več kot očitno je tudi, da je za njim spet naš stari sovražnik Vatikan. Zdaj bomo namesto obračuna z boljševizmom doživeli ponovno rojstvo nacizma in fašizma. Res je skrajni čas, da nekdo vrže atomsko bombo na Vatikan.


















Anonimni pravi ...

Mislim, da gre za hrvaško emigracijo. Ni dobro, film je zelo popularen, začetek zelo sluzast. Je pa spretno, manipulativno grajen, sploh s prikazom dekadentnosti Berlina. Mislim, da se Evropa nagiba v desno, objavljanja obglavljanja po FB pa ni dobro. Širijo nestrpnost. Tu se vidijo sprani možgani s "katolicizmom" ob komentiranju, vsa zarukanost, ki se je vtepla v glave skozi stoletja tako na levi kot na desni. Ljudi pa se ne da osvestiti, kot da bi zidu govoril, preveč so čustveno zapacani in nerazgledani. Lp, bralec Biblije

Anonimni pravi ...


Pripis avtorja prevoda v hrvaščino. Tudi v angleških napisih pišejo ustaši s šumnikom.

najveća priča

Pred 1 mesecem

Lp, bralec Biblije




Dokumentarac je rađen od unuka naših i Srpskih disidenata, većine koji su uspjeli izbjeći Blaiburšku tragediju. Napominjem od Hrvata ali i Srba

Buchela pravi ...

Po mojem mnenju je za rimsko golazen težko govoriti o Srbih in Hrvatih. Je Pavelićev pankrt Rankovič Srb? Ali pa ima srbsko samo masko (in mamo)?

Glede na to, da vemo, da je Vatikan načrtoval in plačal tako boljševistično revolucijo, kot tudi fašizem in nacizem, je precej nepomembno, kdo je kdo.

Res je, da je neonacizem zelo živ tudi v Rusiji in povsem možno je, da je neonacizem živ tudi med Srbi. Torej so lahko pri dokumentarcu sodelovali tudi Srbi.

Dejstvo pa je, da dokumentarec ne prikaže niti Hitlerjevega skrivnostnega izvora, ki smo vam ga razkrile čebele, niti okultističnega bistva. Predvsem pa brez komentarja prikazuje rimski dvig roke in paradiranje nacistov z rimskimi zastavami. Tudi marsovcu je jasno, da gre za RIMSKI (vatikanski) projekt.

In Vatikan nagrajuje tiste, ki so njihovim načrtom pokorni ter kaznuje druge, ki se jim upirajo. Zato so tisti Slovenci, ki so se odrekli svojemu jeziku in prednikom ter postali "Avstrijci", nagrajeni z (avstrijskim) visokim standardom. Nas, ki smo prednikom ostali zvesti, pa dušijo in uničujejo, da bi nas iztrebili.

Kje pa mislite da je končal ves denar, ki so ga naši boljševiki znosili v tujino? V Vatikanu vendar. In kam je poniknil ves denar, ki ga je naropala rimska golazen v zadnjih dvajsetih letih? V Vatikan vendar. Jankovićevi ciprski računi sicer niso prazni, na njih je nekaj procentov provizije, a ostalo je romalo v Rim!

In če se vrnem k dokumentarcu o Hitlerju...

Mene je najbolj zbodlo to, da je očitno za dokumentarcem Soviet Story ISTA skupina avtorjev. V prvem koraku (Soviet Story) so obsodili boljševizem in zelo blago zmanjševali krivdo nacizma (fašizma sploh ne omenijo!), v drugem koraku (Hitler) pa že zelo razločno poveličujejo nacizem.

Ja, brez neonacizma ne bodo mogli razplamteti tretje svetovne vojne.

Anonimni pravi ...

Neonacizem je že vkoponiran v sistem skozi totalitarne religije, skozi: judaizem, katolicizem,islam, pravoslavje, budizem ... Takoimenovani totalitarizmi so le preslikave verskih sistemov. Kajti, če je vera totalitarna, ne more biti drugače. To pa je zato ker je tem verskim sistemo odvzeta duhovna komponenta, ker oni iščejo velikega očeta, da misli in dela za njih, ker so nesposobni samostojno misliti. Tu so sicer redke izjeme, ki razumejo duhovnost, ti pa so osvobojeni "velikega očeta". Ateizem je tudi "verski sistem", ki je brez "velikega očeta" mrzel. Šablona, ki so jo uporabljali 5000 poka po vseh šivih. Lp, bralec Biblije

Anonimni pravi ...

Skratka, gospode v kiklah(*) omejuje pri svojih početjih in dejanjih samo moč fantazije na krajši in daljši rok ter trenutna faza uresničevanja le teh ciljev.
Verjetno so si izmislili celibat ravno zaradi političnega plojenja in vplivanje na politiko preko svojih otrok pankrtov (**) in izsiljevanj teh mater. Kajti poročena duhovščina je pod budnim očesom svojih žena. To pa je moteči element pri uresničevanju svoje globalno-lokaln politike. Tudi Stalin je vedel, da so žene moteče pri uresničevanju svojih zamisli, zato je likvidiral žene visokim in večini višjim oficirjem.
(*) nekatere od teh označujejo psihologi za travestite, a ženske v hlačah so vse brez izjeme izjeme
(**) te otroke bi lahko poimenovali kot Babilonske otroke ali pa Babilonske pankrte.

Zanima me, ali drži hipoteza, da religijski vrh veruje v nekaj drugega kot pridigajo svojim zvestim ovčicam?

Vsekakor pa velja, da kdorkoli ni usklajen z njimi, pošljejo pogrom nad njega. Moja izkušnja je taka. Povedal sem jim, da me moti njihov Krst in jim zato predlagal, da se ga svečano razveljavi. Ponudili so mi razne ugodnosti in celo napredovanja znotraj sistema (kje so bili prej vsa desetletja), sicer pa da lahko le izstopim. Dal sem jim na vedet, da nisem vstopil in da zato tudi ne morem izstopiti. Dejanje je bilo izvedeno brez mojega pristanka in v času poslovne/opravilne nesposobnosti. Starši bi lahko kot skrbniki kaj takega sicer lahko omogočili začasno, ampak samo za časa moje poslovne/opravilne nesposobnosti. Zame velja samo svečani obred razveljavitve Krsta in ne izstop. Razveljavitev Krsta na podoben način kot je bil svečani obred Krsta. Le enako z enakim. Napove se svečano mašo razveljavitve Krsta in med svečano mašo duhovnik pove, da je namenjena svečani razveljavitvi Krsta tega in tega ter, da se na koncu obreda izlije vodo na tla in iztrese sol po tleh ter svečo se obrne in povezne na tla tako, da ugasne. Škofov vikar mi je dejal, da je to poganski obred in da Rimska cerkev na to ne pristane, ker nima nikjer predvidenega takega obreda. Povedal sem mu, da vse kar danes obstaja v Rimski cerkvi ni bilo od začetka v pravilih in da so se pravila oblikovala preko celotnega obdobja ter da bi bil sedaj čas za dopolnitev svečanega obreda razveljavitve Krsta. Vedet je treba še, da ob izstopu izvedejo satanistični obred izobčenja, čeprav te še naprej do smrti štejejo za svojega pripadnika po Krstu. Celo, če se pred smrtjo pokesaš (ali pa si izmislijo, da je prišlo do kesanja), dosežeš to milost v njihovih očeh, da te cerkveno pokopljejo.
Zaradi navedenega me zanima, le kako lahko pristane Republika Slovenija, ki se šteje za neodvisno in samostojno, da veljajo na njenem ozemlju zakoni tuje države, v tem primeru Vatikana in uradujejo uradniki/duhovščina s slovenskim državljanstvom, celo z državnimi plačami, v korist tuje države? Zakonik cerkvenega prava in Katekizem sta temeljna zakona tuje države, ki veljajo tudi na ozemlju Republike Slovenije. Pa še, kdo je slovenska duhovščina, ki spoštuje le zakone tuje države, a slovenske le toliko kolikor ji ustreza?

Buchela pravi ...

Beseda Babilonski (pankrti) bi samo zabrisala pravo sliko.

Nekateri imeujejo rimsko oblast "reptili", nekateri "ananuki" in ne vem kaj vse še ne, a jaz bom ostal pri doslej najnatančnejši oznaki, torej "rimski pankrti".

Rimski se nanaša tako na njihovo kontinuiteto (na rimski imperij, ki je še vedno živ, čeprav se je iz vojaškega spremenil v verskega), na njihovo središče (ki ni v Iraku, ampak v Rimu) in na tudi na to, da vse temelji na satanističnem manifestu rimokatoliške vere Bibliji.

Oznaka "rimska" golazen, "rimski" pankrt, "rimski" imperij je doslej najboljša. Jaz se zaenkrat še nisem dokopal do spoznanj o drugačnem ozadju. Sem se pa popolnoma ozdravil zaupanja v Cerkev in sovraštva do Srbov.

Na vaše vprašanje, v kaj veruje rimski vrh, pa boste našli odgovor v knjigah o Jezuitih Edmunda Parisa in Alberta Rivere.

Pa še to, v Vatikanu ni dveh frakcij, satanistov in nedolžnežev. Nedolžne boste našli samo na dnu, med nepomembnimi župniki, ki nikoli ne bodo napredovali.